Op woensdag 17 april (hele dag) en donderdag 18 april 2024 (halve dag) vindt de InEen Tweedaagse plaats. Tijdens deze Tweedaagse staat de implementatie van de visie op de eerstelijnszorg centraal.

De Visie Eerstelijnszorg 2030 zet in op hechte samenwerking in de wijk en een betere organisatie van de eerstelijnszorg met aanspreekbaarheid op regionaal niveau. Ook betere samenwerking met het sociaal domein, de tweedelijnszorg en het realiseren van een 24/7 infrastructuur voor de eerstelijnszorg zijn van belang. Het doel: betaalbare en blijvend toegankelijke zorg dicht bij huis voor iedereen. De ambities zijn groot en de leden van InEen staan voor een stevige veranderopgave. Welke stappen zet je om de samenwerking in regio en wijk te versterken? Welke vorm kies je daarvoor en wat heb je nodig voor een succesvolle transformatie? Leden van InEen kunnen zich tijdens de Tweedaagse laten inspireren om samen krachtig te vernieuwen en wissel ervaringen uit met collega’s uit andere regio’s.

Alle bestuurders, medewerkers en toezichthouders van InEen-leden die zich (gaan) bezighouden met implementatie van de visie zijn welkom.

Bekijk ook

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang updates en nieuws over de eerstelijnszorg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.