Hoe kijken experts, bestuurders en medewerkers van eerstelijnsorganisaties aan tegen meer digitaal ondersteunde eerstelijnszorg? Wat is hun belangrijkste boodschap voor andere organisaties en partijen die betrokken zijn bij de zorg? Bekijk de vlogs die zij zelf opnamen in aanloop naar het InEen Online Event 2020.

Philip van Klaveren
Philip, bestuurder bij Medrie, roept op de huisarts bij zijn rol in de regio te ondersteunen met digitalisering, en te beginnen waar de energie zit. Bekijk ook het andere deel van dit tweeluik, de vlog van Kristel Schrijver.

philip-van-klaveren

Kristel Schrijver
Kristel, innovatiestrateeg bij Medrie, over de ontdekkingstocht naar toekomstbestendige huisartsenzorg en het verschil tussen innoveren en digitaliseren. Bekijk ook het andere deel van dit tweeluik, de vlog van Philip van Klaveren.

kristel-schrijver

Jasper Schellingerhout
Jasper, huisarts in Etten-Leur, over het vertrouwen dat benodigd is bij digitalisering, en de vergelijking met het opvoeden van kinderen.

jasper-schellingerhout

Esther Talboom
Esther, bestuurder bij Saltro, over de positieve bij-effecten van de coronacrisis en een oproep aan bestuurders.

esther-talboom

Bart Brandenburg
Bart, projectleider van OPEN, deelt met 3 bewijsstukken het antwoord op de vraag: en mijn patiënten dan?

bart-brandenburg

Karin Nabbe
Karin Nabbe, bestuurder van Diagnostiek voor U, deelt haar vlog ‘samenwerking is het sleutelwoord’. Bekijk ook het andere deel van dit tweeluik, de vlog van Timo van den Berg.

karin-nabbe

Timo van den Berg
Timo, sectormanager digitalisering bij Diagnostiek voor U, deelt zijn vlog ‘Vijf speerpunten uit onze digitaliseringsagenda’. Bekijk ook het andere deel van dit tweeluik, de vlog van Karin Nabbe.

timo-van-den-berg

Bekijk ook

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang updates en nieuws over de eerstelijnszorg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.