Principeakkoord Cao Huisartsenzorg

9 juni 2017

Deze week is een principeakkoord bereikt voor een nieuwe Cao Huisartsenzorg met een looptijd van twee jaar. Belangrijke punten: er is een loonontwikkeling van structureel 3,5% afgesproken, in lijn met andere cao’s in de gezondheidszorg. Ook is de positie van de triagist in de nieuwe cao definitief geregeld. Sociale partners gaan zich inzetten voor duurzame inzetbaarheid. InEen en LHV beraden zich of integratie van de Cao Huisartsenzorg en de Cao Gezondheidscentra mogelijk en wenselijk is. Op dinsdag 27 juni wordt het principeakkoord in een extra DLV voor huisartsenposten en zorggroepen (10.00 uur in Utrecht) ter instemming aan de leden voorgelegd. Lees verder. Aanmelden voor de extra DLV op 27 juni

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen