De tweede editie van het InEen Magazine verschijnt vandaag. Bij leden en relaties valt het blad op de mat, andere geïnteresseerden kunnen het volledige magazine lezen op ineen.nl. In deze uitgave een uitgebreide kennismaking met de nieuwe InEen-voorzitter Ruben Wenselaar en veel inspirerende verhalen van huisartsen- en eerstelijnsorganisaties uit de regio. 

John van Nieuwenhoven van Cohesie Huisartsenzorg deelt zijn ervaringen met de aanschaf van een nieuw huisartsinformatiesysteem en het handboek en het model algemene inkoopvoorwaarden ict dat InEen en LHV daarvoor hebben samengesteld.

In Noord-Holland Zuid zorgt de Connected app voor verbinding tussen zorgverleners en domeinen. En Martine Uil, medisch directeur van de nieuwe coöperatie Rijnmond Dokters, en André Groot Bluemink, bestuurder van Zonboog (één van de leden van de coöperatie) vertellen hoe het ‘cafetariamodel’ een ideale combinatie van keuzevrijheid en gezamenlijkheid oplevert

Verder in dit nummer interessante artikelen over het betrekken van àlle huisartsen bij de organisatie, de visie van Zorgverzekeraars Nederland op de acute en medisch-specialistische zorg, een succesvolle aanpak voor het aantrekken en opleiden van zij-instromers in de huisartsenzorg en nog veel meer inspiratie en informatie.

Lees InEen Magazine 2-2022 online >

Alle edities en meer

Bekijk op ineen.nl alle edities van het InEen Magazine, reageer op de stelling en lees meer over de mogelijkheid om te adverteren, de verschijningsdata en het aanvragen van een abonnement.

Bekijk ook

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang updates en nieuws over de eerstelijnszorg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.