In de vierde editie van het InEen Magazine vertelt tijdelijk VWS-adviseur Edwin Velzel waarom de georganiseerde eerstelijnszorg cruciaal is voor het slagen van het Integraal Zorgakkoord (IZA). “Ik roep de leden van InEen op om initiatieven die al jaren sudderen een flinke impuls te geven. Het is nu of nooit”, aldus Velzel.

In dit magazine komen ook anderen aan het woord die een rol hadden bij de totstandkoming van het IZA:  Joep de Groot (ZN en CZ) wil laten zien dat zorgverzekeraars te vertrouwen zijn en de IZA-afspraken waarmaken. Mark Kramer (LNAZ) geeft aan dat ROAZ een goed platform bieden om de noodzakelijke samenwerking in de acute zorgketen tot stand te brengen.

Daarnaast in dit magazine veel verhalen uit de regio: een fusie in Eindhoven, GGZ netwerkzorg in Noord-Limburg, ouderenzorg in Maastricht en twee regio-organisaties uit Overijssel die te hulp schieten wanneer praktijkhouders geen opvolger kunnen vinden. En een korte terugblik op de InEen Tweedaagse over de kracht van geschakelde zorg voor kwetsbare mensen.

Lees InEen Magazine editie 4 online >

Alle edities en meer

Bekijk op ineen.nl alle edities van het InEen Magazine, reageer op de stelling en lees meer over de mogelijkheid om te adverteren, de verschijningsdata en het aanvragen van een abonnement.

Bekijk ook

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang updates en nieuws over de eerstelijnszorg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.