InEen-nieuwsbrief juni verschenen

11 juni 2020

Veel aandacht voor de organisatie van zorg in coronatijd in de InEen-nieuwsbrief van juni. Twee programmamanagers van InEen onderstrepen dat corona het belang heeft laten zien van het organiseren van de eerste lijn op regionaal niveau. In drie interviews delen huisartsenorganisaties uit Amsterdam, Midden-Brabant en Noord-Limburg hun ervaringen met werken volgens het Huisartsen RampenOpvangplan (HAROP). Hoe is het de crisisteams vergaan? Waar zijn ze trots op? Wat zijn lessons learned? Verder artikelen over het Kwaliteitsbeleid op Maat van InEen en de integratie van zorgprogramma's: van protocol naar individueel gezondheidsplan.
Lees de nieuwsbrief >

Gerelateerde artikelen


Bekijk meer artikelen

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen