Afspraken over paramedische zorgverlening tijdens coronacrisis

25 maart 2020

Veel verzekerden kunnen momenteel niet naar de fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist of oefentherapeut. Zorgverzekeraars Nederland en de koepels van de beroepsgroepen hebben daarom afspraken gemaakt over het veilig verlenen van paramedische zorgverlening tijdens de coronacrisis. Waar mogelijk zal paramedische zorg digitaal plaatsvinden en in voorkomende gevallen moet er veilig zorg dichtbij worden geleverd. Lees het bericht van ZN. Voor een behandeling door de fysiotherapeut of een GGZ-professional is geen verklaring of advies over gebruik van beschermingsmiddelen van de huisarts nodig. Hierover bestond verwarring sinds de aanscherping van maatregelen afgelopen maandag. Zie ook het bericht van de LHV.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen