Nieuwe arbeidsmarktcampagne voor de huisartsenzorg

24 februari 2020

De campagne ‘Mijn baan in de praktijk’ wil jongeren laten zien hoe leuk het is om in de huisartsenzorg te werken. Dit is een initiatief van SSFH en de CAO-partners, waaronder InEen. De online campagne laat jongeren kennismaken met de verschillende banen in de huisartsenzorg en moedigt hen aan om een loopbaan hierin te overwegen.

Met unieke en persoonlijke portretten van praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen, doktersassistenten en triagisten geven jongeren een goed beeld van de inhoud van het vak. Van de persoonlijke interactie met de patiënt tot het teamwork, werktijden en ontwikkelmogelijkheden. Jongeren krijgen de informatie aangeboden via populaire social kanalen. Alles komt samen op het platform mijnbaanindepraktijk.nl. Meer informatie over de campagne in het persbericht van SSFH.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen