Cao app huisartsenzorg

20 december 2019

Hoe zit het met vrije dagen tijdens de feestdagen en de compensatie voor feestdagen? Waar kan ik een vergoeding voor mijn stagiaire aanvragen? Hoe hoog is de eindejaarsuitkering? Waar vind ik een model stageovereenkomst? Het antwoord op deze en andere vragen is voortaan te vinden in de cao-app Huisartsenzorg.

Alle informatie was al te vinden in de Cao Huisartsenzorg en op de website van SSFH, waarin de sociale partners aan de cao-tafel Huisartsenzorg zijn verenigd. Dat blijft ook zo. Maar niet iedereen heeft voortdurend het cao-boekje bij de hand of de gelegenheid de website te raadplegen. Daarom is er nu de cao-app Huisartsenzorg. Naast de complete cao-tekst, FAQ’s en allerlei informatie, bevat de app ook nuttige links naar externe websites en handige tools waarmee medewerkers kunnen berekenen wanneer zij recht hebben op AOW of inzicht krijgen in hun zwangerschaps- en bevallingsverlof.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen