Vacature Commissie van Advies disfunctionerende huisartsen

14 februari 2019

InEen en LHV zoeken per 1 juli twee huisartsen voor de Commissie van Advies die huisartsen en huisartsenorganisaties ondersteunt bij procedures rond disfunctioneren. Op verzoek van de huisarts of huisartsenorganisatie (denk ook aan de huisartsenpost) nemen de commissieleden deel aan het onderzoek naar het vermeende disfunctioneren van een huisarts. De commissie is onafhankelijk en komt zonder last of ruggespraak tot een advies. De vacatures in de commissie zijn ontstaan door het aflopen van de benoemingstermijnen. Lees de vacaturetekst en het modelprotocol vermeend disfunctionerende huisarts op de huisartsenpost. Sollicitaties inclusief CV ontvangen we graag vóór 1 april via commissievanadvies@ineen.nl.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen