Conferentie Woudschoten: ontvang de resultaten direct na afloop

15 januari 2019

Waar staan huisartsen voor, wat zijn de kernwaarden en kerntaken van het huisartsenvak? Op 21 januari 2019 vindt in conferentiecentrum Woudschoten (Zeist) het congres plaats over de toekomst huisartsenzorg. Op die dag worden de resultaten gepresenteerd van het traject om tot de herijkte kernwaarden en kerntaken te komen.

Voor iedereen die niet bij de conferentie zelf aanwezig kan zijn en graag na afloop de uitkomsten wil ontvangen, is op 21 januari een team van redacteuren en een fotograaf aanwezig in Woudschoten. Zij doen ter plekke verslag van de dag en verwerken dit in een e-magazine. Aan het einde van de dag staat deze online.

Wilt u het e-magazine direct ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres in via deze link. U krijgt het e-magazine dan toegestuurd op maandagavond 21 januari.

Het project Toekomst Huisartsenzorg is een gezamenlijk initiatief van huisartsenorganisaties NHG, LHV, InEen, HRMO, LOVAH, IOH, LHOV en VPHuisartsen.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen