InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij Geactualiseerde NHG Praktijkwijzer Informatiebeveiliging gratis toegankelijk

Geactualiseerde NHG Praktijkwijzer Informatiebeveiliging gratis toegankelijk

18 oktober 2018

De NHG Praktijkwijzer voor Informatiebeveiliging (PW-IB) is de afgelopen periode door InEen, NHG en LHV geactualiseerd. Deze belangrijke Praktijkwijzer is nu gratis beschikbaar en ook via LINK te downloaden. De Praktijkwijzer helpt om snel en praktisch met informatiebeveiliging aan de slag te gaan. Hiervoor worden een structuur (gebaseerd op de PDCA-cyclus) en praktische handvatten geboden, bijvoorbeeld voor het creëren van bewustwording onder medewerkers. Deze bewustwording is ook het doel van de nog lopende campagne Teken voor ZEKER!.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer