​Gezocht: patiënten van huisartsenposten

29 juni 2018

Het Nivel is gestart met het werven van patiënten voor het onderzoek ‘OPEN afhandeling van gebeurtenissen in de huisartsenzorg’. Zij zijn op zoek naar huisartsenposten die een bijdrage willen leveren aan het project door patiënten uit te nodigen voor de bijeenkomst die in september/oktober plaats vindt in Utrecht. Het gaat om patiënten die ervaring hebben met klachten en calamiteiten. Zij krijgen tijdens de bijeenkomst de mogelijkheid hun kant van het verhaal te laten horen. De resultaten van de bijeenkomst worden gedeeld met betrokken en geïnteresseerde medewerkers van huisartsenposten om zo ‘best practices’ uit te wisselen. Geïnteresseerd? Neem contact op met Tamara Coppenhagen (Nivel). Meer informatie op de site van het Nivel

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen