​Eerste project stimuleringsmaatregel goedgekeurd door SSFH

29 juni 2018

Het SSFH-bestuur heeft besloten een stimuleringssubsidie te verlenen aan het project ‘Regionaal stagepunt’ van zorggroep RCH Midden Brabant (RCHMB). Het project richt zich op het ontzorgen van de huisarts door hen de administratie en organisatie rond stagiairs uit handen te nemen. Ook de begeleiding van de stagiair krijgt aandacht en er wordt een brug geslagen tussen de individuele huisarts en de opleidingen. Zorggroep RCHMB werken in het project samen met de LHV-kring, de huisartsenposten Midden Brabant, het ROC Tilburg en PRO Flexpool. SSFH biedt sinds begin 2018 een stimuleringsbijdrage (maximaal 25.000 euro) voor het creëren van meer en goede stageplaatsen. Zo wordt geprobeerd iets te doen aan het tekort aan stageplaatsen, omdat dit tekort leidt tot een tekort aan doktersassistenten en praktijkondersteuners. Meer informatie over het ‘Regionaal stagepunt’ en over het aanvragen van een stimuleringsbijdrage.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen