Eigen medische informatie altijd beschikbaar - Blog Anoeska Mosterdijk Skipr

21 december 2017

Voor Skipr schrijft InEen een aantal keer per jaar een blog over een actueel onderwerp, dit keer ging het over informatie-uitwisseling tussen patiënt en professional.

Eigen medische informatie altijd beschikbaar
Zo aan het eind van een jaar ontstaat bijna als vanzelf de neiging tot overpeinzingen.InEen begon 2017 met het uitbrengen van het boekje 'Toekomstverkenningen 2030'. Hierin beschreven we, samen met leden, hoe de zorg er in 2030 uit zou kunnen zien. Aan het einde van 2017 hebben we ons nieuwe meerjarenbeleidsplan vastgesteld, met ook daarin aandacht voor de (midden)lange termijn. Denkend aan de toekomst is een belangrijke, niet te missen ontwikkeling, alles rondom e-health en meer regie voor patiënten.

Lees hier de volledige blog van Anoeska Mosterdijk op Skipr

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer