Pilot patiëntenplatform Patiëntenfederatie

1 december 2017

De Patiëntenfederatie werkt aan een nieuw platform om patiëntervaringen makkelijk toegankelijk te maken. Wat is de beste manier om patiënten bij een bepaald onderwerp te betrekken? Dit platform wordt tot en met februari gepilot met leden van InEen. Samen met het platform wordt eerst de meest geschikte vorm gekozen om patiëntervaringen te benutten. Daarna gaat het platform op zoek naar de juiste patiënten. Door gebruik te maken van dit platform kunnen leden van InEen ervaren hoe ze patiënten kunnen inzetten om de zorg te verbeteren. Tijdens de pilot is de service voor leden van InEen gratis. Wel wordt er, als er geschikte patiënten worden gevonden, een onkostenvergoeding aan deze patiënten verwacht. Ook wordt aan de deelnemende organisatie gevraagd het proces na afloop te evalueren met Patiëntenfederatie. Er kunnen tien organisaties deelnemen. Interesse? Mail vrijblijvend naar Nanda Beck (Patiëntenfederatie) of Mariska Smit (InEen).

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen