Inschrijving NDC van start: wandelen is behandelen

1 december 2017

De inschrijving voor de Nationale Diabetes Challenge 2018 is gestart. ‘Wandelen is een simpel, goedkoop en doeltreffend medicijn tegen diabetes’, aldus de Bas van de Goor Foundation. Dit laatste blijkt uit het onderzoek tijdens de NDC van vorig jaar. De NDC 2018 start dit voorjaar en eindigt met een grote finale op 26-29 september. In januari organiseert de BvdGF verspreid over het land zes informatiebijeenkomsten om zorgverleners en beweegcoaches te helpen bij het opzetten van lokale challenges (geaccrediteerd voor eerstelijns zorgprofessionals met een BIG registratie). Informatie en aanmelden. Bekijk het filmpje waarin zorgverleners vertellen over hun ervaringen met de Nationale Diabetes Challenge.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen