Inventarisatie aanbieders ‘geïntegreerde GGZ’

10 november 2017

Voor het project ‘Experimenteren met samenwerking tussen huisartsenzorg en POH-GGZ en GB-GGZ ’ maken we een inventarisatie van zorggroepen en gezondheidscentra die ‘geïntegreerde GGZ’ aanbieden. Geïntegreerde GGZ houdt in dat de organisatie persoonsgerichte en proactieve GGZ aanbiedt waarbinnen huisartsenzorg + POH-GGZ en Generalistische Basis-GGZ (GB-GGZ) in nauwe samenhang worden aangeboden. In het project vergelijken we ‘geïntegreerde GGZ’ met de reguliere samenwerking tussen GB-GGZ en huisartsenzorg + POH-GGZ. Heeft de manier van organiseren effect op de patiëntervaringen, de kwaliteit van zorg en de kosten? Deze vergelijking vormt de basis voor een ontwikkelagenda. Lees verder op LINK.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen