Problemen UZI-pas met Macs

27 oktober 2017

Door de invoering van ZORG-ID zijn de problemen met de browser-plugins voor de UZI-passen opgelost. Bovendien verloopt de aanmelding met UZI-passen aanzienlijk sneller en kunnen leveranciers hun systemen gemakkelijker up-to-date houden. Helaas is deze oplossing alleen voor Windows-computers beschikbaar. Dat betekent dat gebruikers met Mac-computers op dit moment niet meer met hun UZI-pas kunnen inloggen. Dat is onwenselijk. InEen is, mede namens de LHV, met het CIBG en VWS in gesprek over een oplossing. Om deze gesprekken te ondersteunen horen we graag op korte termijn welke problemen dit nu al in de praktijk veroorzaakt, of welke problemen verwacht kunnen worden. Reacties kunnen worden gestuurd naar Arthur Eyck (InEen).

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen