InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij GGZ-campagne ‘Weg van de wachtlijst’

GGZ-campagne ‘Weg van de wachtlijst’

27 oktober 2017

Wachtlijsten voor GGZ-zorg zijn onwenselijk, vindt ook InEen. Daarom attenderen we graag op het wachtkamermateriaal dat GGZ Nederland, MIND en ZN hebben ontwikkeld om – onder het motto ‘Weg van de wachtlijst’ – cliënten en patiënten te informeren over wat zij zélf kunnen doen als ze op een wachtlijst terecht komen. De toolkit bestaat uit een poster, flyers en een kaart voor de balie. Ook is er digitale informatie beschikbaar voor de wachtkamerschermen. Meer informatie, bestellen en downloaden op de campagnewebsite.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen