InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij Substitutie format beschikbaar

Substitutie format beschikbaar

20 oktober 2017

Op de website Zorg Op de Juiste Plek is een nieuw format voor het indienen van substitutieprojecten te vinden. Ook is helder geworden welke gegevens de zorgverzekeraars over de substitutieprojecten aan de NZa moeten aanleveren na afloop van de eerste stimuleringsperiode tot half november. Het zijn; een omschrijving van het project, het aantal patiënten dat in 2018 in eerste lijn blijft (of terug komt uit tweede lijn), beoogde extra kosten in de eerste lijn in 2018 en de beoogde besparing in de tweede lijn in 2018.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen