InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij Stoptober 2017 start begin september

Stoptober 2017 start begin september

21 juli 2017

Voor de vierde keer start op 8 september de campagne Stoptober ‘28 dagen niet roken!’. Voor zorgprofessionals die daaraan mee willen doen is vanaf nu de Stoptober Toolkit 2017 met posters en flyers beschikbaar. De uitdaging om 28 dagen niet te roken is beter te overzien dan helemaal stoppen. Uit onderzoek blijkt dat na 28 dagen de kans op volhouden al vijf keer groter is geworden. De campagne, blijkt eveneens, spreekt juist de laagopgeleide doelgroep aan. De toolkit is gratis verkrijgbaar in de webwinkel van het Trimbos-instituut. Stoptober is een initiatief van het Trimbos-instituut, de Alliantie Nederland Rookvrij, KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Longfonds, GGD-GHOR en VWS.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen