InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij NHG en V&VN publiceren LESA Kwetsbare ouderen

NHG en V&VN publiceren LESA Kwetsbare ouderen

23 juni 2017

Het NHG en de V&VN hebben de LESA Kwetsbare ouderen gepubliceerd. Deze LESA biedt een goede basis waarmee huisartsen en wijkverpleegkundigen met hun teams in regionaal of lokaal verband afspraken kunnen maken over de zorg voor en ondersteuning van kwetsbare ouderen. Uitgangspunten zijn kwaliteit van leven, eigen regie, participatie in de samenleving, cliëntgerichtheid en continuïteit en teamwerk. NHG en V&VN stellen in deze LESA dat goede zorg voor ouderen zorg op maat is, aansluitend bij de behoeften en wensen van ouderen en aansluitend bij de context.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen