Gezondheidscentra Huizen starten BuurtGeluk.nl

16 juni 2017

Om mensen in de wijk met elkaar te verbinden en de samenhang in de wijk te vergoten hebben de gezondheidscentra Huizen en de welzijnsorganisatie Versa Welzijn een digitaal buurtplatform geopend. BuurtGeluk.nl biedt een overzicht van alle activiteiten in de wijk voor mensen die anderen willen ontmoeten, willen bewegen, aan hun gezondheid willen werken of zich willen ontwikkelen. Ook kunnen buurtbewoners op het platform hun eigen ideeën en initiatieven aanbieden. ‘We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe platform voor meer levensgeluk in de wijk kan zorgen’, aldus Jan Willem Gort, directeur Gezondheidscentra Huizen. BuurtGeluk.nl is een digitaal vervolg van het initiatief ‘Zelf aan Zet’.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen