Pilot deelname PREM chronische zorg

2 juni 2017

Binnenkort start de pilot PREM chronische zorg. In deze pilot brengen zorggroepen en gezondheidscentra ervaringen in beeld van patiënten die deelnemen aan een zorgprogramma. Dit gebeurt met de compacte vragenlijst PREM Chronische Zorg. Het meten van patiëntervaringen geeft inzicht in de ervaren kwaliteit en biedt aanknopingspunten voor kwaliteitsverbetering. De vragenlijst is ontwikkeld door patiëntenorganisaties, zorgverzekeraars en InEen en werd vorig jaar bij twee zorggroepen succesvol getest. De werving en de voorbereiding voor de pilot start in de zomer, zodat we na de vakanties een start kunnen maken. Op basis van de pilot worden de vragenlijst en de werkinstructie definitief gemaakt. Tijdens de pilot worden de ervaringen van ketenzorgorganisaties bij het uitzetten van de vragenlijst gemeten. We nodigen ketenzorgorganisaties van harte uit aan de pilot mee te doen. In tegenstelling tot andere berichtgeving is er geen limiet voor deelname aan deze pilot. Heeft u interesse? Stuur een e-mail naar Mariska Smit (InEen).

Gerelateerde artikelen


Bekijk meer artikelen

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen