InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij Invoering NHG code ‘Deelname Ketenzorgprogramma’

Invoering NHG code ‘Deelname Ketenzorgprogramma’

9 juni 2017

Om de registratie van patiënten in een ketenzorgprogramma eenvoudiger te maken, zijn in maart in de NHG labcode tabel nieuwe bepalingen toegevoegd: ‘deelname ketenzorgprogramma’. Voor de benchmark Ketenzorg 2017 worden de huidige bepalingen nog gehanteerd, op basis van ICPC, hoofdbehandelaar en controlebeleid. Voor de benchmark 2018 wordt de deelname van patiënten aan een ketenzorgprogramma bepaald op basis van de nieuwe bepalingen. Lees verder

Gerelateerde artikelen


Bekijk meer artikelen

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen