Nationale Diabetes Challenge 2017

8 februari 2017

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland. Met ondersteuning van de BvdGF organiseren de lokale zorgprofessionals (zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtisten, diabetes- en wijkverpleegkundigen) een lokale wandel challenge om de mensen te helpen bij het regie nemen over hun gezondheid. Uit het onderzoek over 2016 van internist Henk Bilo bleek dat in die periode hun gezondheid aanzienlijk verbeterde en zijn er spectaculaire resultaten behaald. InEen ondersteunt dit initiatief van harte!

De eerste stappen in de Nationale Diabetes Challenge 2017 zijn gezet. Voor professionals die overwegen om mee te gaan doen organiseert de Bas van de Goor Foundation in januari en februari verspreid over Nederland een vijftal informatiebijeenkomsten. Eind april of begin mei starten de wandeltrainingen, om eind september klaar te zijn voor de vierdaagse finale in september. Bekijk hier ook de Nationale diabetes Challenge 2017 promo.

Documenten

Analyse en resultaten onderzoek Nationale Diabetes Challenge 2016

Links

Kijk voor meer relevante informatie op:

Gerelateerde artikelen


Bekijk meer artikelen

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen