Breed rapport over de werkbeleving en de functie van de triagist

20 januari 2017

In opdracht van SSFH deed Leeuwendaal onderzoek naar de werkbeleving en de functie van de triagist. Dat heeft geresulteerd in een interessant en degelijk rapport. Triagisten, zo blijkt, tonen een grote betrokkenheid en loyaliteit en vinden dat ze mooi en inspirerend werk hebben. Ook de samenwerking op de post met collega’s en huisartsen wordt gewaardeerd. Een negatief punt is de hoge werkdruk. We nodigen de huisartsenposten uit om het rapport intern met de triagisten en bijvoorbeeld de OR te bespreken. Op 14 februari wordt een speciale DLV Huisartsenposten georganiseerd om de onderzoeksresultaten te bespreken. Een van de onderzoekers zal aanwezig zijn om een toelichting te geven en InEen zal een eerste analyse voorbereiden. Een nadere uitnodiging volgt snel. Lees meer over het rapport.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer

Contactpersonen