LINK, nieuwe ledenplatform InEen

10 mei 2017

InEen lanceerde een geheel vernieuwde versie van de website en het ledenplatform. LINK, Leden InEen Netwerk en Kennisbank, is dé plek voor digitale kennisuitwisseling voor alle medewerkers van bij InEen aangesloten organisaties. LINK is een plek om elkaar te vinden en om kennis en best practices met elkaar te delen.

Gebruik maken van elkaars expertise is een belangrijk instrument om te komen tot een sterke en samenhangende eerste lijn. InEen ziet LINK als een verbindende schakel tussen haar leden. ‘Laat zien waar je mee bezig bent en waar je tegenaan loopt’, aldus directeur Anoeska Mosterdijk. ‘Het is goed dat van elkaar te weten. Wees ook niet te bescheiden, laat zien waar je goed in bent!’

Het besluit om het ledenplatform en de website te vernieuwen werd genomen na verschillende raadplegingen van leden en na een externe en interne evaluatie. Er bleek behoefte aan beter vindbare informatie, aan het duidelijker presenteren van de standpunten van InEen en aan de mogelijkheid elkaar makkelijk digitaal te kunnen vinden als leden onder elkaar. Tegelijk met LINK is ook de nieuwe website live gegaan. De website is nu gebruiksvriendelijker en overzichtelijker.

InEen denkt met de nieuwe webomgeving de benodigde vernieuwing in de eerstelijnszorg beter te kunnen ondersteunen, samen met de leden.

Log in op LINK
Wel lid van InEen maar nog geen inloggegevens ontvangen? Vraag hier inloggegevens aan.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer