Convenant Landelijk Schakelpunt

12 maart 2016

23 Partijen, waaronder InEen, hebben hun handtekening gezet onder het nieuwe convenant ‘Gebruik Landelijke Zorginfrastructuur 2016-2020 ’ en het bijbehorende businessplan. Daarmee bevestigen alle deelnemende partijen en drie nieuw toegetreden partijen (GGZ, NVAVG, SAN) hun intentie uit 2015 om de komende vijf jaar door te gaan met VZVZ en het LSP. De partijen zijn het eens over de manier waarop zij samen met VZVZ de landelijke zorginfrastructuur willen gebruiken en doorontwikkelen. De eerste convenantperiode is hiermee afgesloten. Deze stond vooral in het teken van aansluiten, het verkrijgen van toestemming van patiënten en het daadwerkelijke gebruik. Voor huisartsenposten wordt de vergoedingsregeling momenteel nog uitgewerkt, dus daarover horen jullie later meer.

Gerelateerd nieuws


Bekijk meer