InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij Onderzoek: ervaringen patiënten ketenzorgprogramma’s Groninger Huisartsen Coöperatie (GHC)

Onderzoek: ervaringen patiënten ketenzorgprogramma’s Groninger Huisartsen Coöperatie (GHC)

23 maart 2017

Vanuit het noorden ontvingen we een mooi positief bericht over de ketenzorgprogramma’s van de Groninger Huisartsen Coöperatie (GHC). De coöperatie liet afgelopen najaar de ervaringen van patiënten onderzoeken en daaruit bleek dat maar liefst 88% van de deelnemers de zorg beter vindt dan vroeger. De zorgprogramma’s krijgen het rapportcijfers 8,3. Als uitdaging komt het verder ontwikkelen van persoonsgerichte zorg naar voren.

Contactpersonen