START MET LINK

LINK is hét platform van en voor de leden van InEen. Het startpunt is ‘Mijn InEen’, een persoonlijke pagina met nieuws, themapagina’s en bijeenkomsten op basis van de interessegebieden die je zelf kiest en kunt aanpassen wanneer je wilt. In de LINK-groepen kun je meepraten, vragen stellen en ervaringen delen. De laatste berichten uit jouw groepen zie je terug op Mijn InEen. In de uitgebreide kennisbank zijn de dossiers gerangschikt op thema. Je vindt hier informatie, handige documenten, praktijkverhalen, nieuws, bijeenkomsten en de contactpersoon van InEen.

Start nu met LINK en win een ontbijtpakket. Lees verderop hoe je meedoet

MELD JE AAN VOOR LINK

Alle leden van InEen en iedereen die bij hen is aangesloten én een werk e-mailadres van die organisatie heeft, is welkom op LINK. Registreer je eenvoudig op link.ineen.nl

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN LINK

iconen-gebruik-LINK

Helemaal op maat voor jou!
Kies de thema’s die je wilt volgen op jouw persoonlijke pagina


Veel ruimte voor interactie
Makkelijk in verbinding met andere leden en InEen

iconen-gebruik-LINK

Alle kennis bij de hand
Informatie per thema, eenvoudig vindbaar en overzichtelijk bij elkaar


Wegwijs in de vereniging
Lees wat InEen doet en waar je terecht kunt

ZO WERKT LINK

TIJDELIJKE ACTIE: VUL JE PROFIEL IN EN WIN

Vul bij je eerste keer inloggen op het nieuwe LINK direct je gegevens in bij Mijn Profiel en geef hier jouw voorkeuren aan. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van het nieuwe LINK. En nodig vooral ook je collega’s uit om dat te doen, want als je de eerste bent die samen met 2 collega’s een volledig profiel heeft, winnen jullie alle drie een lekker ontbijtpakket. Ook voor de vijfde en tiende inzenders hebben we een leuke verrassing.

Zo doe je mee
Stuur zodra jullie alle drie jullie persoonlijke profiel hebben ingevuld een mail met de naam van jouw organisatie en jullie eigen namen en huisadressen (voor aflevering van het pakket) naar communicatie@ineen.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

TOOLBOX

Klik op de afbeelding en download de flyer ‘Start met LINK’

illustratie-LINK

Banners voor online gebruik (web, whatsapp, e-mailhandtekening)

Bekijk ook

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang updates en nieuws over de eerstelijnszorg.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.