Op 30 januari 2023 opent ICT&health het nieuwe zorgjaar met een congres over de toekomst van de zorg. Een dag vol interactie met deskundigen uit alle zorglijnen over de nieuwste ontwikkelingen, slimme innovaties, technologieën en samenwerkingen die de transformatieve zorg succesvol laten werken.

Het is onontbeerlijk dat deskundigheid, technologie en innovatie een belangrijke rol spelen in de zorg en haar toekomst. Maar innovatie gaat niet zonder de expertise van zorgprofessionals én gaat verder dan technologie alleen. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, slimme toepassingen, betere informatiedeling, snellere diagnose, tijdwinst en samenwerking tussen professionals, organisaties, overheden, zorgverleners, systemen en patiënten. Alsook in het verduurzamen van de zorg en het verzilveren van de maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

Kortom: op maandag 30 januari 2023 zet ICT&health samen met de congresdeelnemers actief de volgende stap om de zorglijnen succesvol te vernieuwen.

Bekijk ook

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang updates en nieuws over de eerstelijnszorg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.