InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij - agenda InEen

Stichting Arts en Organisatie - 'De Zorg Ten minste houdbaar tot…?'

23
06
Begin: 16:45 uur
Eind: 18:30 uur
Locatie: Het Noordlease stadion van FC Groningen

 

Bent u als huidige arts klaar voor de toekomst? Hoe is de zorg momenteel georganiseerd? En welke veranderingen vinden er plaats in de huidige zorg? Hoe werken deze veranderingen uit voor de arts, maar vooral ook voor de patiënt? Zou u meer willen weten over de toekomst van de zorg waarin u werkzaam bent? Kom dan naar het congres “De Zorg Ten minste houdbaar tot…?”

Gedurende het congres worden de verschillende spelers binnen ons zorgstelsel in beeld gebracht en wordt besproken hoe de huidige en toekomstige zorg er (mogelijk) uitziet. Thema’s als efficiëntie, kosten, automatisering, ondernemen en innovatie zullen belicht worden. Diverse sprekers zullen ieder vanuit hun eigen invalshoek nader ingaan op deze vraagstukken. Op zaterdag is er gelegenheid om een specifiek onderwerp tijdens masterclasses in kleiner groepsverband verder uit te diepen.

Meer informatie