Online kennissessie: inzicht in het resultaat

19
03
Begin: 10:00 uur
Eind: 11:30 uur
Locatie: Online kennissessie via Zoom

 

Koplopers ervaren duidelijk de voordelen van persoonsgerichte zorg. Zij geven aan dat consulten effectiever zijn, er nieuwe inzichten ontstaan, dat patiënten gemotiveerder aan de slag gaan en dat het bijdraagt aan het eigen werkplezier. De groep hierachter heeft vaak meer moeite om dit effect te ervaren. Zij zien de mogelijkheden en gaan vaak enthousiast aan de slag. Maar raken teleurgesteld als ze in praktijk weinig verschil ervaren.

Op 19 maart om 10.00 uur organiseren InEen en Zelfzorg Ondersteund! de online kennissessie ‘inzicht in het resultaat’. Janneke de Groot (projectleider InEen) gaat in gesprek met Stephan Hermsen (consulent ZO!) over hoe je op een goede manier persoonsgerichte projecten evalueert. Tijdens de online kennissessie gaan we in op vragen zoals: ‘hoe stel je het lerende vermogen centraal?’, ‘welke methodieken kun je gebruiken?’, ‘wat zijn geschikte veranderparameters?’ en ‘hoe benut je het resultaat voor de volgende stap?’

De online kennissessie is vooral bedoeld voor managers, projectleiders en kwaliteitsmedewerkers van eerstelijns zorgorganisaties en zorgverleners die betrokken zijn bij persoonsgerichte zorg projecten. De online kennissessie is op 19 maart van 10.00-11.30 uur te volgen via Zoom. Aanmelden en meer informatie via Anneke Vass (a.vass@zelfzorgondersteund.nl). Een instructie voor het gebruik van Zoom volgt na aanmelden.