InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij - agenda InEen

Netwerkbijeenkomst P&A

20
11
Begin: 13:30 uur
Eind: 16:00 uur
Locatie: Domus Medica te Utrecht

 

Het thema van de eerstvolgende netwerkbijeenkomst P&A luidt ‘Capaciteit (van functionarissen werkzaam) in de huisartsenzorg’.

Programma
De eerste gast is Ronald Batenburg, bijzonder hoogleraar Radboudumc en werkzaam bij het Nivel. Hij vertelt over het recente Nivel-onderzoek naar de aansluiting tussen de zorgvraag van patiënten en inzet van professionals. Welke informatie is er te halen uit de data? Welke oplossingsrichtingen zijn er gevonden voor het capaciteitsvraagstuk?

De tweede gast is Emmy Derckx, directeur Stichting KOH. Zij deelt de inzichten die tien jaar inzet van verpleegkundig specialisten en physician assistants in de huisartsenzorg hebben opgeleverd. Zoals altijd zijn er meerdere thematafels, ditmaal over onder meer de ontmanteling van de Cao Gezondheidscentra/AHG en taakherschikking in de huisartsenzorg.

Naast de twee gastsprekers is er volop ruimte om kennis met elkaar te delen.

Bekijk hier het volledige programma.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor directeuren, HRM-managers en P&O-adviseurs van alle InEen-ledengroepen.