InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij - agenda InEen

InEen Tweedaagse 2018 - De organisatie van de Toekomst

26
09
Begin: 09:30 uur
Eind: 12:30 uur
Locatie: Van der Valk Apeldoorn - De Cantharel

 

Aanmelden alleen voor leden op LINK. Let op: het aanmeldformulier laadt langzaam. 

Nederland en de wereld om ons heen zijn in transitie. Veranderingen op alle fronten gaan sneller dan ooit. De arbeidsmarkt in de zorg vormt hierop geen uitzondering. Deze dynamiek vraagt van organisaties dat ze zich anders organiseren. Geen gemakkelijk opgave, want hoe ziet de organisatie van morgen er uit, waar hebben we het dan eigenlijk over, waar moeten we rekening mee houden? En wat betekent dit voor de visie, de sturing, het proces? Of voor cultuur, leiderschap en ambitie? Tijdens de tweedaagse geven Lucien EngelenAlbert Jan KruiterPaul Schnabel en minister Bruno Bruins hun visie, onder de bezielende leiding van Glenn van de Burg. Voor mogelijke oplossingen zoomen we in op de goede voorbeelden uit eigen gelederen. Want hoe breed het issue ook is, soms is inspiratie heel dichtbij. Vergeet niet jouw beste idee in te sturen om organisatie en personeel voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst! 

Op dag twee staan o.a.  ‘benen op tafel sessies’ met zorgverzekeraars op het programma. De aanwezigen krijgen de kans met hun preferente verzekeraar in gesprek te gaan. Kwaliteit en continuïteit van zorg zijn in het stelsel verantwoordelijkheden van de verzekeraars, maar worden waargemaakt door zorgaanbieders. De issues rondom arbeidsmarkt zijn dan ook relevant voor alle partijen. Hoe kunnen we elkaar helpen? Kennen we elkaars noden of behoefte voldoende? In twee rondes met vertegenwoordigers van VGZ, CZ, Menzis en Zilveren Kruis creëren we een setting om verbindingen te leggen en regionale kwesties te bespreken met alle betrokkenen. Het gaat dan eens niet om onderhandelen maar om elkaar begrijpen, met de benen op tafel.  

Programma