InEen versterkt, vernieuwt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van! Lees verder.
headerbeeld bij - agenda InEen

InEen - Themabijeenkomst kwetsbare ouderen en eerstelijnsverblijf (ELV)

14
12
Begin: 16:00 uur
Eind: 20:00 uur
Locatie: Carlton President Hotel, Floraweg 25, 3542 DX Utrecht

Bijeenkomst rond de thema’s kwetsbare ouderen en eerstelijnsverblijf. De bijeenkomst richt zich op zorggroepen, gezondheidscentra, ROS’en en huisartsenposten. Gestart wordt met de inhoudelijke visie op huisartsenzorg voor ouderen die het NHG dit najaar vaststelde. In verband daarmee komt ook het plan van aanpak kwetsbare ouderen aan de orde met de randvoorwaarden voor deze visie. Verder zoomen we in op de noodzakelijke gegevensuitwisseling rondom kwetsbare ouderen. In het tweede deel van het programma laten regionale organisaties weten wat zij doen om het eerstelijnsverblijf en de zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren. Verdieping is mogelijk in vier workshops.

  • Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg: eerste resultaten van de stationering van een wijkverpleegkundige op de SEH en de huisartsenpost.
  • Zorggroepen in het Gooi: samenwerking tussen medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen rondom het eerstelijnsverblijf.
  • Medicamus en Raedelijn: samenwerking rond ouderenzorg in Gezond Veluwe.
  • ZIO: visie op duurzame proactieve ouderenzorg in Maastricht Heuvelland en de ontwikkeling van een gezamenlijk loket voor eerstelijns verblijf.

Bij aanmelding kun je een keuze maken voor twee workshops. Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden kan hier (alleen voor leden en genodigden).