InEen en LHV-Academie - FG-training voor organisaties

18
10
Begin: 10:00 uur
Eind: 14:30 uur
Locatie: LHV-Academie, Mercatorlaan 1200, Utrecht

 

De Functionaris Gegevensbescherming (FG) speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de informatieveiligheid en de verantwoorde omgang met gegevens in de zorg. Het is zaak om afspraken met elkaar te maken over processen en procedures, waarbij de FG een lastige taak heeft omdat hij/zij op twee borden moet schaken. De FG moet verstand hebben van juridische zaken én van informatiebeveiliging. En dan moet deze kennis ook nog op de juiste plekken landen binnen de organisatie(s). Dit maakt de rol van FG uitdagend en interessant.

Vrijdag 18 oktober start een nieuwe FG-training voor organisaties. De training is opgebouwd uit 6 modules. Hierin wordt veel praktische en toegepaste informatie uitgewisseld. Naast de informatie van trainers Eugenie Verhaar en Gerard Aartsen, zorgen de deelnemers zelf ook voor interessante discussies en casuïstiek. De training levert daarmee ook een interessant netwerk op.

Aanmelden via de website van de LHV-Academie.

Attentie: Deelnemers die lid zijn van InEen kunnen zich aanmelden als niet-lid LHV en bij "opmerking" aangeven dat men lid is van InEen zodat het lage tarief wordt geïncasseerd.